Psychika stres a deprese

Paní Doktorko,moc vám děkuji za odpověd,bylo to pro mě moc důležité a jsem i spokojená tím co jste mi napsala.Jen bych ještě ráda věděla,mám brát oba léky každy den asi 14 dní,a po té mi budou lexaurin snižovat,bojím se aby se to nevracecelo.Citolopram,beru teprve odedneška .Vzala jsem si ho po snídaní asi v 9 hodin,lexaurin beru už třetí den na večer,do hodiny se mi uděla fajn i se vyspím,ráno se můžu i nasnídat ,to jsem dřív nemohla a pít už vůbec.Měla jsem sucho v ústech a v krku knedlík který nešel spolknout a já měla panickou hrůzu že se udusím.Ted už to tolik necitím,jen když je už kolem poledne,tak mám tendenci se nadechovat hodně zhluboka,a zaroven cítím v žludku strach kdy mě projede jako jehla celím tělem a já začnu panikařit že se mi začne zase zrychlovat dech a mit stav někam utéct a vybrečet se.To už se nemůžu dočkat až padne sedmá hodina abych si lexaurin mohla vzít,a pak cít úlevu.nechci si ho brát víckrát spíš naopak bych ho nebrala vůbec ,ale bojím se toho že než mi Cotolopram zabere že se z těch hrozných stavů zblázním.Jak s tímhle naložit?děkuji Marie

Odpověď odborníka:

Milá Marie-prožívání velké úzkosti patří k těm nejhorším stavům,o mnoho hůře Vám tedy rozhodně nebude..Pokuste se trochu změnit denní režim,abyste méně vnímala jednotlivé hodiny,jak můžete,zaměstnávejte ruce..pokud počasí dovolí,vyjděte trochu ven.Hlavně věřte-bude Vám líp,chce to jen vydržet..Moc na Vás myslím

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x