Rakovina děložního čípku

dobrý den, chci se zeptat, když mněla kamaradka poprve pohlavní styk, při čekání na 3 injekci, ovlivní to nějak ochranu? Bylo to pry jen jednou, jestli už může mít normálně pohlavní styk nebo jestli má počkat až po te 3tí injekci? děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ideálně by měl být styk spíše s ochranou, ale účinnost injekce (celého očkování) pohlavní styk jistě neovlivní. Pokud myslíte vliv injekce na ochranu proti početí - tak tato injekce je ochranou proti rakovině čípku...Pokud styk do 3. injekce ještě bude, použijte ochranu, je to ideálmí prostředek pro ochranu proti pohlavně přenosným infekcím (chlamydie, syfilis, kapavka, AIDS, HPV viry a podobně) - zvláště pokud partner není stálý a dlouhodobý. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: