Reakce na odpověď - druhy porod spondylolysteza

Pane doktore, děkuji za Vaši odpověď. Jen bych se ještě chtěla zeptat, opravdu se dá porod, po kterém jsem nemohla kvůli páteři cca měsíc skoro chodit, považovat za "zvládnutý"? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli je dítě zdravé a Vy bez další újmy (jestli se dobře pamatuji, onemocnění páteře již bylo před tím), pak je to zcela jistě porod zvládnutý.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krev
Články: Krev
Krev je vazká červená...
Víte, co je to šestá nemoc?
Články: Víte, co je to šestá nemoc?
Šestá nemoc je dětské...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: