Riziko

Dobry den, existuje nejake riziko, pri tzv. prstovani vaginy,aby sa na muza preniesla nejaka pohlavna choroba(napriklad chlamydie)? Co ak bola pokazka prstov narusena? Dakujem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Zrovna chlamydie se touto cestou přenést nedají, ale pokud by byla oděrka na ruce, tak je možné získat třeba HIV či syfilis.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: