Riziko infekce ze stolice

Švagorvá se mi svěřila že si jednou utřela svůj holý zadek do peřin,že ji svědil.ale ráno tam za ní přišel její chlapeček a nejspíše se těch peřin dotknul,pak říkala teda že má strach aby její chlapeček nechytnul nějakou nemoc např.žloutenku typu a,ruce mu i sobě vydesifinkovala desinfekcí která nebyla vyloženě na ruce ale desinfekce to byla byl to antiseptický sprej Dettol a peřiny přeslekla..mám strach o toho chlapečka..hrozí mu něco ?

Odpověď odborníka:

Pokud je paní zdravá a nemá žádné infekční projevy, riziko pro jejího syna na prakticky nulové. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: