Riziko otěhotnění

Dobrý den, užívám 4 měsíce gestagenní antikoncepci a beru ji každý den pravidelně. V pondělí 25.4 jsem ji brala také, avšak mám obavy, že jsem část hormonů obsažených v pilulce nespolkla (pilulka byla rozdrcená). Pohlavní styk jsem měla 1.5, přičemž jsem stále antikoncepci pravidelně užívala. Pohlavní styk byl s kondomem, avšak mám obavy, zda se nedostalo sperma z rukou do pohlavních orgánů. Je zde riziko těhotenství? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Myslím,že v tomto případě je riziko gravidity minimální. |Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: