Riziko operace pupeční kýly

Dobrý den, manžel má malou pupeční kýlu, se kterou jde za dva dny na operaci. Chci se zeptat, jak jsou velká rizika spojená s operací. Předoperační vyšetření jsou snad všechna v pořádku, kromě hodnot u Protromb.test-INR, kde je hodnota vyšší a to 1,58. Je to nebezpečné? A ještě užívá lék Lagosa, na játra. To předpokládám nemá žádný vliv, to by mu snad lékař řekl. Moc děkuji za rychlou odpověď Radka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rizika jsou vždy nějaká, těžko předpovědět, jestl nastanou nějaké komplikace nebo ne. Nevím,co očekáváte od odpovědi - možná spíš ujištění, že je to bezpečná operace, ale taková prostě neexistuje. Operace kýly obecně - se může dělat klasickou nebo laparoskopickou metodou, (nepíšete, asi lékaři nic neřekli), od toho se odvíjí i možné komplikace. Mohu vám ale sdělit, že tato operace kýly, at už jakoukoli zvolenou metodou, nepatří mezi těžké. Komplikace u ní nebo po ní bývají cekem ojedinělé a pokud manžel je celkem zdravý /výsledky, které uvádíte se týkají srážlivosti krve, které si lékaři ohlídají/, neobávejte se předem. Všechno dobře dopadne. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
. | Od: Natálie | 8.4.2010 18:46
chtěla jsem se zeptat jaká jsou předoperační vyšetření a zda se muže na pupeční kýlu i zemřít děkuji moc
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: