Riziko otěhotnění

Chtěla bych se zeptat.. Již 10 dnem používám antikoncepci (Tri-regol) .. Jenže dnes se nám s přítelem stalo to,že nám praskl kondom.. Přítel se do něj sice neudělal,ale bylo v něm něco málo.. Můj dotaz tedy zní,jaké je riziko toho,že otěhotním? Předem děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Antikoncepce začíná chránit cca 10. den. Tedy riziko není nijak vysoké. Nicméně pokud budete mít zpoždění, udělejte si pro jistotu těhot. test. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Co pomáhá játrům?
Články: Co pomáhá játrům?
Základní léčba virové...
6 tipů pro zvládnutí artritidy během zimních měsíců
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Noc jako prokletí pro astmatika?
Články: Noc jako prokletí pro astmatika?
Možná to znáte: sotva...
4 tipy pro zdravé nohy pro pacienty s artritidou
Články: 4 tipy pro zdravé nohy pro pacienty s artritidou
Nohy nás nosí celý život...
Důsledky kouření na naše zdraví jsou nedozírné, netrpí jen plíce
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: