Rychlý tep

Dobrý deň Chcem sa opýtať je to normálne že už 3 dní mám stále tlak okolo 130/100 a tep okolo 100-120 je pravda že som po chorobe ale nechce sa mi zdat že to tak dlho trvá to upravenie keď som bol u doktorky povedala že to je v plynom črevnej chrípku ktorú som mal obranný mechanizmus že sa to upraví za koľko sa to tak zvykne upraviť

Odpověď odborníka:

Vážený pane Stanislave, uvedený diastolický tlak je zvýšený, uvedená klidová tepová frekvence je také zvýšena. Doporučuji Vám domluvit se na kardiologickém vyšetření včetně 24-hodinového monitoringu tepové frekvence a krevního tlaku. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie
Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: