Samovolný potrat

Dobrý den, 17. 6. jsem prodělala samovolný potrat v asi 5 týdnu těhotenství, revize nebyla nutná. Chtěla bych se zeptat, jestli se může něco stát, pokud se začneme snažit hned při další ovulaci nebo jestli máme raději 1 cyklus počkat? Myslím, že bych na tom byla psychicky lépe, kdybychom se mohli zase snažit hned. Začala jsem brát femibion a pít kontryhelový čaj. Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, postup s vynecháním jedné ovulace se mi zdá vhodnější i vzhledem k tomu, že kdyby se situace opakovala, budete si vyčítat,že jste nepočkala, 2týdenní užívání Femibionu (mimochodem je na trhu český Suprafolin identického složení a o polovinu levnější) není dostatečně dlouhé , aby mohlo splnit svůj účel.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: