Schmorlův uzel

Dobrý den. Na CT LSp mám nález na L4/5 Schmorlův uzel L4 prům. 8mm se sklerot. lemem. Chtěla bych se zeptat, zda je to něco vážnějšího? Bolesti zad se pořád stupňují :( Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně nemáte důvod k obavám . Jde o poměrně častý náhodný nález, který zcela jistě nemá souvislost s vašimi problémy.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: