Septoplastika a ablace dolnich nosnich skorep celonem

Dobry den.Jsem cca mesic po septoplastice a zmenseni dolnich nosnich skorep metodou Celon.Chodim pravidelne na kontroly do nemocnice na ORL protoze skorepy jeste nemam uplne zahojeny a v nose se mi delaji jeste "krusty" na dolnich skorepach.Aktualni zprava:nosem prodychne dobre,hlenova sekrece,rhinosk.septum stredem,krusty na dolnich skorepach-ex.Pred nekolika dny me zacalo v miste dolnich skorep stipat a stipou me i oci.Vysmrkavam zelenozluty hlen a citim v prave nosni dirce hrozny smrad.Mohlo by se jednat o zanet?Jakym zpusobem se kdyztak tento zanet leci?A jak cca trva dlouho nez se skorepy uplne zahoji?Dekuji za Vase odpovedi a preju pekny den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, směřujte prosím dotaz na svého operatéra. U nás máme zkušenosti s RF (Celon) i laserem. Po lasereu obvykle bývá efekt dlouhodobější, ale radiofrekcence není vůbec špatná metoda.

MUDr. Václav Pavelec Ph.D.
MUDr. Václav Pavelec Ph.D.

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Ušní-nosní-krční klinika LENTE

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Naučte se samovyšetření prsu
Články: Naučte se samovyšetření prsu
Samovyšetření prsu má...
Zlomenině krčku je lepší předcházet než ji pak léčit
Články: Zlomenině krčku je lepší předcházet než ji pak léčit
Zlomenina krčku stehenní...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Močový měchýř
Články: Močový měchýř
Močový měchýř je dutý orgán...
Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
Články: Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat
V těhotenství přispívá ke...
Kompresivní punčochy: Aby se vám dobře nosily
Články: Kompresivní punčochy: Aby se vám dobře nosily
Nejvíce se o nich mluví v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: