Šilhání

Dobrý den,můj 1,5 letý syn sem tam zašilhá na levé očko,oční lékařka mu předepsala kapat atropin do zdravého oka po dobu jednoho měsíce,poté měsíc nic a pak přijít na kontrolu.Nikde jsem se o této metodě léčby nedočetla,všude se píše pouze o brýlích a okluzorech.Je tent postup správný?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel nemohu hodnotit postup lékařky bez znalosti výsledků vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: