Sinus pilonidalis

Dobrý den, od ledna tohoto roku mám problém s píštělem na kostrči. Nejdříve se mi to vrátilo za 3 měsíce, pak se to opakovalo každý měsíc, až jsem byla na operaci. Po týdnu mě pustili, další týden mi vytáhli stehy a chtěli ukončit léčbu, i když mě to místo pořád bolí a je tam otok. Lékaře jsem přemluvila, protože jsem nemohla skoro ani chodit, dnes je to lepší, otok se zmenšil, ale stále to tlačí a je to teď ve skoro stejném (spíš horším) stavu jako před operací (před 3 týdny). Chtěla bych se zeptat, zda je to normální vývoj, a jestli existuje v ČR nějaká specializace, kde bych mohla případně operaci znovu podstoupit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Normální to určitě není, aby vaše obtíže byly větší než před operací. Navštivte znovu chirurgii, příp. by se mohl ještě udělat ultrazvuk či rovnou chirurgická revize rány. Specializované zařízení na tyto choroby není, ale můžete se obrátit na jakékoli jiné chirurgické pracoviště.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: