Sinus pilonidalis

Dobry den.Jiz drive jsem mela sinus pilonidalis reseny ambulantnimi prevazy a atb.Asi po dvou letech se mi bolest vratila,ale jen jsem ledovala a desinfikovala a potize ustoupily.Nyni jsem se opet brobudila se znamou bolesti jakoby kostrce,ale tentokrat se mi bolest stehuje a meni.Od bodave prez tupou k palcive.Take mam pocit ,ze se mi premistila spis do prave pulky hyzdi.A co je nejdulezitejsi na povrchu se nevytvorila zadna bulka se zarudnutim jako v minulych pripadech.Muj dotaz je jedna se o sinus pilonidalis?A take jestli me ceka operace,jestli je to nutne reseni.Mam rok a pul stareho syna takze predstava hospitalizace je hrozna.Dekuji za odpoved.Dernerova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na Váš dotaz zde nemůžeme uspokojivě odpovědět, k tomu je nutné provést vyšetření. Můžete mít v hyždi infekční ložisko, které nemusí být sinus pilonidalis, nebo jiné bolestivé ložisko, nebo bolest může vycházet ze svalově kosterního aparátu (např.při poruše postavení pánevního kruhu), atd.. V každém případě doporučuji vyhledat lékaře. S ním se také dle nálezu domluvíte na dalším postupu podle toho, co je příčinou obtíží. Přeji hodně štěstí a brzké uzdravení.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Atopický ekzém – co je nového?
Články: Atopický ekzém – co je nového?
Atopický ekzém je chronické...
Vědci zjistili, proč je rakovina močového měchýře tak agresivní
Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
Články: Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
O spojitosti mezi hlubokou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Atopický ekzém může zkomplikovat infekce
Články: Atopický ekzém může zkomplikovat infekce
Pro svůj vznik v prvních...
S atopickým ekzémem k moři
Články: S atopickým ekzémem k moři
Slunce, vzduch, mořská voda...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: