Sinus pilonidalis

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat. Jsem po operaci sinus a 4 den po operaci doma mi praskl steh kvůli zánětu, ktery se mi vevnitř utvořil. V nemocnici mi místo vyčistili, dva dny jsem mel dren a potom mi ránu asi dva dny proplachovali. Bral jsem tři dny atb augumentin. Nyní mám na raně kryti s kompresi. Chtěl bychse zeptat za jak dlouho bude kryti bez krve a jestli stačí brát atb jen tři dny. Mamto sprchovat, ale tím se mi přeci rozmoci zbyle stehy a kůže nesroste. Doktor mi skoro nic neřekl. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, 3 dny mi na Augmentin připadá málo. Je dobré ránu denně sprchovat, poté krýt nějakou gázou pod oděv.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: