Skákavá prst

Mám asi 2 měsíce tzv. skákavý prst -malík na pravé ruce. Je možná nějaká rehabilitace? Nebo je jen řešení chirurgickým zákrokem? Moc děkuji za odpověď. Zdravím

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Hano, doporučila bych Vám chirurgické- ortopedické řešení, zákrok je velice krátký, elegantní a účinný. rahabilitace je v tomto případě pravým opakem.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: