Slabá menstruace

Dobry den pane doktore, paní doktorko, obracím se na Vás se svým problémem. Měříme 156 a vážím 45kg. Zhruba pred dvěmi měsíci jsem byla na gynekologii kvuli stresovým potížím a drobným mezimenstruacním krvácením. Byly mi provedena cytologe a bakterka, vše dopadlo dobre a tak mi gynekoložka nabídla hormonalni úpravu rozhozeného cyklu, avsak ja odmítla s tím, že to zkusím nechat sama urovnat. Nicméně minulý měsíc, to jest duben, jsem nedostala očekávanou MS, objevilo se jen silnější krvavé špinění starší krve, ktere MS připomínalo, ale trvalo přibližně 2 dny. Nutno dodat, že jsem byla celý měsíc v jednom kole, chodila jsem spát hodne pozde a celkove jsem ten spánek odkladala. Na jídlo jsem take zapomínala kvuli vecem do práce a tak. Je možné, že jsem ze své váhy 1 maximalne 2 kila zhubla, avsak snazim se spánkový a stravový deficit dohonit a vratit zpět do normálu. 1)Čím je to způsobené? Spankovým a jídelním deficitem, tak, že MS byla velice slabá? 2)Vrátí se mi MS? A mám tedy počkat, jestli prijde tento měsíc nebo mám navštívit gynekoložku?(popřípadě domluvit se s ni na úpravě cyklu) Děkuji moc za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Ať je příčina jakákoliv měla jste přijmou nabídku vaší lékařky na úpravu cyklu pokud nepřijde normální menses je to nejlepší cesta. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyhněte se zimním zlomeninám (nejen) výběrem správné obuvi
Články: Vyhněte se zimním zlomeninám (nejen) výběrem správné obuvi
S přicházející zimou stoupá...
Jízda na kole může být spojena s neplodností
Články: Jízda na kole může být spojena s neplodností
Studie zaměřená na jízdu na...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Možné vedlejší účinky očkování proti chřipce
Články: Možné vedlejší účinky očkování proti chřipce
Očkovací látky proti...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: