Slabá menstruace

Dobrý den, v 7 denní pauze, kdy jsem neužívala antikoncepci Sylviane, jsem dostala antibiotika Augmentin, které jsem dobrala a hned další den jsem začala brát antikoncepci z nového platíčka, další den na to jsem dostala toxoalergický exantém a byla jsem léčena 3 dny solu-medrolem a 2 dny hydrokortisonem. Na konci cyklu byla moje menstruace výrazně kratší (asi 3 dny) a slabší než obvykle. Těhotenský test vyšel negativní. Chtěla bych se zeptat, jaká je příčina výrazně slabší menstruace a zda je možné, že můžu být těhotná a test vyšel negativní. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Testy jsou spolehlivé a positivní již kolem 5 dne po případné koncepci na slabší menses mohla pravděpodobně mít vliv léčba kortikoidy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: