Slabě pozitivní test a vynechana menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dne 5.1. jsem měla pohlavní styk se svym přítelem a nepoužili jsme ochranu,jelikož jsem brala antikoncepci, ale nedošlo mi, že jsem měla na tři dny antibiotika, antikoncepci jsem normálně dobrala do 15.1. a dne 17.1. jsem to měla dostat, ale nedostala jsem to. 19.1. jsem si dělala těhotenský testík a vyšla mi na něm, druhá slabá čárka spíše jakoby duch, test jsem opakovala několikrát a pokaždé tam byla tak nějak vidět, ale nikdy né silně. mám i výtok,přidávám foto a dne 5.2. země vypadl cucek,foto též přidávám a jela jsem na gynekologii tam mi pan doktor řekl po ultrazvuku, že tam ještě nic nevidí a at příjdu za 14dní. menstruaci jsem stále nedostala a pozoruji na sobě unavu, bolesti prsou a i trochu v podbříšku,a občas i zácpu, mám dny, když vidím jídlo tak je mi na zvracení. promačkávala jsem si prsa a z obou mi vytekli tak dvě kapičky takové vodičky. Včerjší testík jsem dělala odpoledne a nevyšlo mi na něm nic. Chtěla bych se tedy zeptat zda je možné, že jsem těhotná. Děkuji vám za vaší odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jediná možnot jak opravdu vyloučit těhotenství v době, kdy na UZ ještě nejsou žádné vidiitelné změny, je odběr krve. Pokud je těhotenství žádoucí a vítané, oprravdu počkejte na kontrolní UZ, kde se těhotenské změny objeví.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Články: Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Mnoho lidí si myslí, že...
Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Články: Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Rozkvetlá louka lákající k...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: