Slabé špinění během užívání antikoncepce

Dobrý den, beru 3tí platíčko hormonální antikoncepece Stodette, (mezi druhým a třetím jsem neudělala 7 denní pauzu, potřebovala jsem jej oddálit), můj problém je, že přes den, nejvíce asi ráno, hodně slabě špiním. Chtěla bych se zeptat, jestli i přes toho špinění antikoncepce pořád dobře účinkuje. Jestli bych neměla antikoncepci vyměnit, nebo tak. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce je účinná i přes toto slabé špinění, za předpokladu, že tabletky užíváte pravidelně. Takové špinění není ani důvodem ke změně přípravku. Lze očekávat, že během dalších cyklů se již nebude objevovat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: