Slinivka

Přeji krásný den. Chtěla jsem se zeptat. Koncem listopadu jsem byla na sonu pankrác a pravého podžebří. Dle nálezu ze sona bylo v pořádku a pankrácu take dobrý. Mám stále takové pichlavé bolesti stále v tom levém podžebří,někdy bolest cítim pod levím prsem a někdy v zádech a večer se to někdy zhorší. Pan doktor mě poslal na CT slinivky. Chtěla jsem se zeptat, jaké je riziko že CT muže na slinivce něco objevit,když jsem byla na sonu. Zda tyto problémy,může dělat slinivka. Prosím názor a vysvětlení odborníká. Mám strach. Moc Vám děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zjednodušeně řečeno je CT důkladnější (podrobnější) vyšetřovací metoda. Vaše potíže však vůbec nemusejí souviset se slinivkou, ale mohu být např. vertebrogenního původu.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: