Snaha otěhotnět

Dobry večer .mam dotaz asi 7let užívám seropram a ted mi ho doktor vysadil uplne.brala jsem půlku denne.snazime se o miminko a tak zkouší proc to nejde a hlavně mam zvýšený hormon prolaktin na 2000.tak chtějí zkusit jestli to není kvůli práškům.da se to zvládnout bez toho?slyšela jsem ze je dobry brat místo toho po vysazeni hořčík.je to pravda?dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud se snažíte více než jeden rok bylo by vhodné vyhledat poradnu pro sterilitu která je při větších lůžkových zařízeních. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: