Snaha otěhotnět a termální pobyt

Dobrý den,mám dotaz nyní se léčím s tzv:děravéma vaječníkama a snažíme se o miminko,doktorka mi určila na 3 měsíce hormonální lečbu a při 3menstruaci jdu na injekci aby vyšlo zdravé vajíčko a máme naději že bych při ovulaci mohla otěhotnět jenže 4týdny po ovulaci jedem do telmálních lázní.Bojím se že když otěhotním že rázem potratím.je to dobrý nápad nebo to mám okamžitě zrušit?opravdu horká voda vyvolá potrat?předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v termalních lázních nebývá tak horká voda, že by mohla zapříčinit potrat. Dovolená Vám spíše prospěje.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: