Spála

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 18.7.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, měla jsem v krku streptokoka B,byl odléčen v květnu. V červenci dělán znovu výtěr. Vše v pořádku. Sloupaly se mi teď prsty u nohou. Je možné,že je to ještě k tomuto spálovému bacilu ? Jakým testem se zjistí spála ? Děkuji. Piju Aloe jemožné,že se takto čistí organismus po prodělaném bacilu ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je výtěr negativní, mělo by být vše v pořádku. Přítomnost bakterie se zjistí kultivačním testem. Pokud se Vám tedy sloupaly prsty u nohou, mohlo by se jednat i o jiné kožní onemocnění. Doporučoval bych proto konzultaci na dermatologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: