Spála v 1. trimestru těhotenství

Vážený pane doktore, jsem v 7.tt+2 a mám angínovou spálu. Než přišly výsledky léčila jsem se 4 dni bioparoxem (který tedy vůbec nezabíral), teploty jsem měla zatím max. 37,5. Nyní beru antibiotika Penbene 1500 000. Někde jsem se dočetla, že v 1. trimestru může být spála pro "malé" nebezpečná (při vývoji schluchového ústrojí). Máte prosím zkušenost, že by spála mohla mít nějaký negativní vliv na vývoj dítěte. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Jste li léčena antibiotiky jak píšete,nemělo by onemocnění mít žádný vliv na plod. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x