Špinění

Dobrý den paní doktorko, je mi 20 let a 3 roky užívám Jeanine. Neměla jsem nikdy žádné větší problémy s menstruací. Nyní jsem zapomněla vzít prášek, počkala jsem celý cyklus a první si vzala s prvním dnem menstruace. Od té doby už ale 3 týdny špiním (ne moc). Myslíte že to přejde nebo že je v tom nějaký problém? Předem děkuji za Vaší odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokládám, že pokud jste s touto antikoncepcí něměla problémy dosud, nebudou ani nadále a špinění přejde. Vydržtě alespoň 3 cykly, případnou změnu antikoncepce řeště nejdříve po této době.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Články: Může vás potkat žilní trombóza? Nechte se otestovat!
Lidé trpící křečovými...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Bradavice
Články: Bradavice
Bradavice jsou drobné kožní...
Nejčastější chyby při domácím měření tlaku
Články: Nejčastější chyby při domácím měření tlaku
Vysokým krevním tlakem...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nemoci nehtů (3. díl)
Články: Nemoci nehtů (3. díl)
Se zvětšeným posledním...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: