Špinění - ne bezprostředně - po styku

Dobrý den, už dva roky neberu HA, 7 měsíců nemám přítele, tedy ani pravidelný styk. V poslední době jsem měla 3x styk s kondomem, ale po vyvrcholení muže jsme ještě pokračovali, proto se bojím případného úniku přes okraj kondomu.Potom jsem měla 3x nechráněný styk s jiným mužem. Před několika lety jsem prodělala chlamydie, jindy měla nerovnosti na čípku. Dva dny, a teď 4. den po posledním sexu se objevuje světle hnědé špinění. Uznávám, že můj styl pohlavního života není ideální a zrovna zodpovědný.. Prosím o možnosti, které by mohly špinění způsobovat. Ke gynekoložce se nyní nedostanu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, návštěva u gynekologa by byla vhodná. Zkuste do té doby použít např. boraxové globule. Špinění mohou způsobovat záněty, onemocnění děložního čípku, drobné oděrky po styku a tak dále. Je třeba vyloučit vážné příčiny.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: