Špinění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně mého problému. Už dva roky mě trápí špinění vždy tak týden před menstruací. Už asi sedm let beru antikoncepci, kterou už jsem mhohokrát změnila kvůli tomuto problému. Brala jsem Logest, Mercilon, Yadine, Marvelon (možná jsem nějakou zapomněla vyjmenovat) a teď beru na radu paní doktorky Azaliu a to si myslím, že je ještě horší, protože jsem vzala teprve 5 prášků a už špiním. Všechna vyšetření mám v pořádku jako je citologie, test na štítnou žlázu. Takže už si nevím já ani moje paní doktorka rady a už toho mám opravdu víc než dost. Jinak se ještě zmíním, že jsem neměla ještě děti a chodím dvakrát týdně cvičit, takže by to mohlo být i fyz. zátěží či stresem, ale já bych prostě byla moc ráda, kdybych se toho zbavila. Děkuji za Vaši odpověď a promiňte mi ten dlouhý dotaz.

Odpověď odborníka:

Vaše hormonální hladiny v druhé polovině cyklu nejsou schopny udržet intaktní děložní sliznici a ta se začíná předčasně odlučovat, Jestliže ani změna antikoncepce nevedla k úpravě, asi nemá cenu to dále zkoušet s jinými preparáty. S rou fyzickou zátěží byste to skutečně neměla přehánět. Zkuste ještě cvičení dle Ludmily Mojžíšové, nic jiného mě bohužel také nenapadá.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Kdy se pacient s Bechtěrevovou chorobou může těšit do lázní?
Vyšetření osteoporózy
Články: Vyšetření osteoporózy
Cílem vyšetřovacích metod u...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolesti hlavy rozhodně...
S odhalením příčiny dýchacích potíží pomůže alergolog i plicní lékař
Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Články: Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Kojící matky mohou významně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: