Spineni

dobrý den, po 8.letech jsem vysadila na půl roku antikoncepci Yadine, v posledním měsíci mi 2xchytli ovulační bolesti v podbrisku,ale ty pak odezněli, nechala jsem si znovu napsat antikoncepci,když jsem šla s bolestmi v podbisku k lekari, paní doktorka mi napsala YAZ, kterou beru měsíc,ale týden pred menstruací mi začalo silné hnědé špinění,prosím o info zda vysadit, nebo změnit?díky moc Nová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prozatím nevysazujte ani neměnte. Pokračujte nadále v užívání. Pokud se problém se špiněním neupraví během cca 3 cyklů, potom se domluvte se svým gynekologem případně na změně preparátu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatologické vyšetření
Články: Revmatologické vyšetření
Revmatologické vyšetření je...
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: