Špinění po skončení menstruace

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. již 8 měsíců pátý den po skončení mestruace 2-3 dny špiním.Brala jsem nejprve mercilon, od srpna jsem brala marvelon, i po změně antikoncepce jsem stále špinila. nyní od zač. prosince neberu antikoncepci, protože bychom chtěli druhé dítě. cyklus při braní antikonce byl pravidelný,před prvním otěhotněním byl nepravidelný. má lékařka mi předepsala agnucaston. Chtěla bych se zeptat zda je normální špinit. mám obavu abych neměla v těhotenství nějaké problémy. děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je poměrně časté, že ještě po skončení menstruace může ke špinění docházet. Pokud jste navíc častěji střídala antikoncepci, může k těmto potížím docházet častěji, neboť organismu vždy chvíli trvá, než si zvykne na "zvenku" dodávané hormony a nastaví svoje regulační mechanismy.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Masáž srdce je při první pomoci důležitější než umělé dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x