Spineni v tehotenstvi

Dobry den pane doktore mam prosim vas takovy dotaz byla jsem hospitalizovana 26.7.2012, 5 dnu z duvodu zacala jsem silno krvacet vodnate krvaceni to bylo ale silne tak diagnoza hrozici potrat dostala jsem klidovy rezim na luzku leky Ascorutin,Duphasto,Dicynone2x1.Potom uz jsem jen spinila hnedy vytok az nekdy ruzovy.Ted jsem uz jsem doma vice jak 14 dnu a stale tak po trech a 5 dnech spinim jestli je to normalni a nehrozi nic plodu.Je mi 29 let jsem po trech porodech v roce 2001,2003 spontalni porod bez komplikaci a v roce 2006 akutni cisarsky porod roztrhala se mi placenta a minuli rok 2011 Missed Abord v 8tt.Predem moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Chybí podstatný udaj jaký je to týden gravidity, bez něj není odpověď možná Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: