Spineni v tehotenstvi

Dobry den pane doktore omlouvam se nevsimla jsem si ze jsem zapomela zadat stari gravidity momentalne jsem 15+5tt k memu dotazu je mi 29let jsem po trech porodech v 2001,2003 spontalni porody bez komplikaci,2006 akutni cisarsky rez,A MISSED ABORD 2011.26.7.2012 jsem byla hospitalizovana na silne spise vodnate krvaceni lecba klidovy rezim na luzku leky Ascorutin,Dicynone,Duphaston2x1,5 dnu.Momentalne je to uz vice jak 14dnu a stale me trapi spineni jeden den treba hnedy vytok a nekdy az dva dny ruzovy a pak treba zase 5 dnu cisto chtela jsem se zeptat ci je to pro plod ohrozujici a jinak me nic netrapi neboli.Na kontrolu mam jit 20.8.2012.Predem moc dekuji za odpoved z pozdravem

Odpověď odborníka:

Vyslovit jistou prognozu není možné, více napoví vyšetření a hlavně ultrazvuk, který může vysvětlit příčinu krvácení, do té doby dodržujte klidový režim a hlavně se zkuste zklidnit, psychika hraje velkou roli. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Články: Radioterapie kůži velkou radost neudělá
Radioterapie neboli léčba...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: