Spineni, nechtene tehotenstvi?

Dobry den. Dnes, tj. 28.3.2016 beru 10.prasek z 1.platicka antikoncepce Mistra (znovunasazeni po vice nez 1 roku). 7.den jsem mela s dlouhodobym pritelem nechraneny pohlavni styk, pricemz sperma slo do me. Od 8.dne dosud mi kazdy den zneprijemnuje hnedo-cerveny vytok. Nez jsem zacla AK brat, mela jsem problemy s bolestmi v podbrisku a zanety moc.cest, ty po nasazeni AK zmizely, nyni vsak v podbrisku (nepravidelne, jen obcas) pocituji tlak a taktez tlak az bolest prsou. Je to normalni po znovunasazeni AK nebo to ma spojitost s pohl.stykem a muzu byt tehotna?

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání gravidita není pravděpodobná špinění a slabé bolesti v podbřišku po nasazení mohou být pro jistotu si můžete udělat gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: