Sport a léčba se syndromem tos

Dobrý den, je mi 23 let a před 14dny jsem prodělala trombózu pravé ruky. Dva dny mi byla prováděna trombolíza a nyní užívám Detralex, Warfarin a pár dnů si musím píchat ještě Fraxiparine. Po následných testech mi byl zjištěn syndrom TOS, díky kterému došlo i k ucpání žíly. Za 6 týdnů mám jet na dovolenou na kola a chci se zeptat, zda je s tímto syndromem a po prodělané trombóze jízda na kole tak brzy reálná a kdy se mohu plně vrátit ke sportování popř. jaký druh rehabilitace zvolit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mj. zálěží na rozsahu trombózy, který zná váš ošetřující lékař na základě výsledku ultrazvukového vyšetření. Proto se, prosím, poraďte s tímto lékařem

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Články: Krev v moči? Nikdy nejde o banalitu!
Že vůbec nevíte, jakou...
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Zánět slinivky: bez sebekázně řešení neexistuje
Články: Zánět slinivky: bez sebekázně řešení neexistuje
Pokud pracuje, jak má...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ošetření zubů v celkové anestezii
Články: Ošetření zubů v celkové anestezii
I přesto, že je u nás...
Čemu se říká „tenisový loket“?
Články: Čemu se říká „tenisový loket“?
Entezopatie je nedokrevnost...
Zvládněte abstinenční příznaky krok za krokem
Články: Zvládněte abstinenční příznaky krok za krokem
Typické abstinenční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: