Srdce

MANŽEL 42LET JE PO KATETROVE ABLACI LETOS V DUBNU KTERA SE MOC NEPOVEDLA ARITMICKE ZACHVATY SE OBČAS OPAKUJI POSLEDNI TRVAL 15H A PULS BYL 200 ALE CHTELA JSEM SE ZEPTAT NA JINOU VĚC JESTLI S TIMTO PROBLEMEM MUŽOU SOUVISET OBČASNE HALUCINACE VE SPANKU KTERE PŘED TIM NEMIVAL UŽIVA EGILOK 2X1,5 TBL JAK LZE TENTO PROBLEM PROSIM ODSTRANIT DIKY MOC MANŽELKA IVANA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souvislost sa halucinacemi bych příliš nepředpokládala, spíše to může být efekt po narkose. Doporučovala bych svěřit se kardiologovi při kontrole.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Strava při chřipce I – co pít při chřipce
Články: Strava při chřipce I – co pít při chřipce
Chřipka klade na organismus...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: