Srdce-ultrazvuk

Dobrý den,byla jsem na ultrazvuku srdce, k vůli vrozené vadě.V pořádku.Ale PORUŠENÁ DIASTOLICKÁ FUNKCE LK. Prosím o radu,jak je to závažné a mám snad být sledovaná kardiologem.Nic mi neřekli.Díky

Odpověď odborníka:

Evo, kvůli této diagnose se nemusíte znepokojovat, sledování není nutné. Jde spíše o informaci pro ošetřujícího lékaře.

MUDr. Hana Štětková
MUDr. Hana Štětková

Specializace: Kardiologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x