Stálá erekce

Pane doktore,můj kamarád má problém se stálou erekcí,nemá přítelkyni,nepomáhají žádné sexuální pomůcky ani masturbace,je neúčinná,penis se sice ztopoří,ale víc nic,má velkou tvorbu spermatu,na urologii mu řekli,že jedině nějaké injekce do penisu,ale prý je tam možné riziko,že by nemohl mít erekci už nikdy nebo zaškrcení jednoho varlete,byl by jste tak laskav a poradil a něco mi řekl i o tom zaškrcení,jestli to není rizikové atd..kamarád má strach,že by mu mohli zaškrtit obě varlata né jen jedno a pak by to vyšlo na stejno jako ty injekce,děkuji moc.J

Odpověď odborníka:

Má problém se stálou erekcí nebo se slabou erekcí? Možná by bylo nejlepší, kdyby přítel svůj dotaz zformuloval sám, tady je v podstatě jednak anonymní, jednak se jedná o lidský problém, ze který se jistě není třeba pranýřovat a stydět. Zaškrcení varlete je prostě nesmysl, zjevně si s lékařem neporozuměli. Injekce do topořivých těles vedou k pevné a dlouhé erekci, jsou dobrým prostředníkem u lidí, kteří mají erektilní dysfunkci způsobenou cukrovkou nebo jinou tělesnou chorobou, při rozumném zacházení a dodržení podmínek - sterilita, atd. při aplikaci - jsou bezpečné. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x