Statická elektřina v těhotenství

  • Dotaz od: Markéta Píchová
  • Publikováno: 18.10.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, jsem v 6 týdnu těhotenství a při ovládání DVD rekordéru mě do prstu zasáhl výboj elektřiny - možná se jednalo o statickou elektřinu (bylo to v blízkosti kabelů z přední strany přístroje, kde jsou jen vstupy). Ráda bych se zeptala, jestli hrozí miminku nějaké nebezpečí? Co může způsobit statická elektřina případně normální elektrický proud? Zasažený prst mě chvíli brněl, jiné potíže jsem neměla. Děkuji, Píchová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, statická elektřina působí pouze v místě, nestalo se nic - prstík přestal jistě brnět a k miminku se nedostalo nic, to mi věřte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření během těhotenství může ovlivnit chování novorozence
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Články: Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Každá žena má v různých...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nos – věrný ochránce našeho zdraví
Články: Nos – věrný ochránce našeho zdraví
Nosní dutiny nejsou jen dvě...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x