Stehenní sval

Zdravím, mám takový problém se stehenním svalem. Vždy při sprintu mě začne pichlavě bolet. Bolest většinou přejde až po 3-4 dnech. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Může se jednat o mikrotrauma svalu až skutečné přetažení nebo přerušení části svalu. Dop. omezit přetížení, vhodné ortopedické vyšetření a vyšetření sonografické. Podle nálezu léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: