Stejné krevní skupiny, vliv na dítě

Chci se zeptat kdyz ja mam krevni skupinu 0+ a muj přítel taktez 0+ jestli nase dítě bude mit nejake postižení, genetickou vadu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Kateřino, riziko je naprosto nevýznamné, vůbec se tím netrapte a nezabývejte. Vaše dítě žádnou genetickou vadu u důsledku Vašich krevních skupin mít nebude. S pozdravem MUDr. Barbora Bačová

MUDr. Barbora Bačová
MUDr. Barbora Bačová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: