Štítná žláza

Dobrý den,chtěla bych se zeptat mam jit na operaci se žlučnikem brani tomu vysoký výsledek štitné žlazy když se sni lečím.

Odpověď odborníka:

Pokud je funkce štítné žlázy stabilizovaná - to vám musí říci váš lékař - na operaci klidně jít můžete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: