Štítná žláza?

Dobrý den, mám občasné bušení srdce, rychlý tep. Vyšší tlak- beru Tezeo 80. Knedlík v krku. Někdy také pálení v krku, bolest.. Únava. Občasné točení hlavy. Chodila jsem na rehabilitace s krční páteří. Zlepšení nevidím. Může to souviset se štítnou žlázou? Před rokem hodnoty štítné žlázy v normě. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte hodnoty vyšetření štítné žlázy v normě, pak vaše obtíže se štítnou žlázou nesouvisí.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záhadný skřípot zubů
Články: Záhadný skřípot zubů
Poškozený chrup, časté...
Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Články: Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Některá onemocnění dlouho...
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Čeká vás operace? Možná ani nevíte, co všechno vám hrozí!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: