Štítná žláza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je nutná operace ŠŽ, pokud jsou tam v PL cysta, v LL uzel , původně 1,5 cm, po 2 leté léčbě letrox50 obden zmenšení uzle i cysty na 8 mm. Hodnoty a funkce ŠŽ v pořádku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejsem endokrinolog, ale podle mého mínění při normální funkci šž není důvodu (prozatím) k operační řešení. Pokud budete docházet na pravidelné kontroly, kde se sleduje vývoj uzlů a cystiček ve štítnici spolu s laboratorními testy, nemělo by se nic důležitého zanedbat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: