Streptokok agalactiae

Již třetí měsíc me trápí bolesti pohl. Udu a varlat. Po hodinách,spoustu vyšetření na url a kožní amb. Mi byly vzaty stěry z uretry a pokožky. Stěry z uretry vyšly negativni stejně tak jako rozbor moči na zánět moč. Cest. Rozbor pokožky prokázal že mam na pokožce streptokoka agalactiae ale zda mi působí moje problémy mi řečeno nebylo. Mezi tyto problémy patří pálení a bolesti varlat bolest na žaludu a ustí močové trubice,podbřišku a na bedrech.Vyšetření ohledně zánětu ledvin jsem absolvoval. Byl mi předepsán bactroban a tinktura na mazání. Ale bez výsledku. Antibiotika mi nebyly předepsány protože se léčím na kvasinky právě kvůli antibiotikům a snížené imunitě. Užívám prokanazol. Tyto mé problémy začaly po pohl. Styku s mou přítelkyní,byla ji poté konstatována kvasinková infekce v pochvě nyní po preleceni macminorem již problémy nemá také jsem jej mazal a bez výsledku . Už opravdu nevím co dělat nebo co užívat a opravdu jsem již z toho zoufalý. Rád bych vás proto požádal o radu.

Odpověď odborníka:

Na kůži budete mít vždy nějakou bakterii. není to moc dobrý nápad léčit streptokoka na kůži. Kvasinkovou infekci byste klidně mohl mít někde v močovém ústrojí, obzvlášť při potížích s imunitou. Nelze ale léčit na základě domněnky. Měl byste podstoupit kompletní urologické vyšetření včetně všech možných odběrů - může jít i o pohlavně přenosnou infekci.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak vyzrát na gynekologické záněty
Články: Jak vyzrát na gynekologické záněty
Infekce a záněty ženských...
Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Články: Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Naše sexualita a sexuální...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Články: Varikokéla – mužská příčina neplodnosti
Jedná se o rozšíření žil...
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Braní drog zvyšuje riziko přenosu infekčních chorob
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: