Střevní chřipka- snižuje učinost antikoncepce?

Dobrý den, chci se zeptat, před 14 dni jsem měla týden střevní chřipku (průjem, 2x zvracení) V neděli bych se chtěla poprvé milovat s přítelem a nevím, zda náhodou antikoncepce Lindynette20 nebude mít sníženou učinost?:-( Zda není lepší použít případně kondom? a kdyby náhodou měla tak kdy už bude zase maximálně učiná?:-) Předem děkuji za odpoved:-))

Odpověď odborníka:

Zhruba po použití 10 tbl po průjmu je antikoncepce spolehlivá,ale chcete li mit zcela klid použijte i kondom příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: