Svrbenie a inkubačná doba

Dobrý deň, od možného kontaktu žltačky ešte neprešlo 6 mesiacov...chcem sa opýtať asi po 3 mesiacoch od možného kontaktu mi boli robené testy na Hep. B a C, kde mi vyšli nasledovné výsledky Anti -HCV, 0,080 S/CO nereaktivne a HBsAg Liaison 0,010 Index Negat....chcem sa opýtať koľko je vlastne inkubačná doba ?? Všade sú totiž rôzne informácie, kedy si môžem byť istá, že som v poriadku a ku nákaze nedošlo ? A asi ešte 2 týždne dozadu sa u mňa vyskytlo svrbenie via - menej celého tela, nie je to neustále...len sem tam...môže to súvisieť s hep B a C ?? Ďakujem

Odpověď odborníka:

Zdenko, testy, které vám byly provedeny svědčí, že zatím nebyla nákaza žloutenkami prokázána a s určitostí to bude moci lékař říci až po uplynutí 6 měsíců od kontaktu se žloutenkou.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x