Syfilis

Před 15 lety byl přítelkyní při otěhotnění zjištěn syfilis.Byl léčen,dítě se narodilo v pořádku.Prý je kontrolována dále u lékaře v Plzni.Nevím,nechce, abych s ní někdo jezdil.Nyní se přítelkyně chová divně-zatajuje nepodstatné věci,lže a vymýšlí si,krade,jako by se něco dělo v mozku.Je možné, že je to kvůli prodělanému syfilisu?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, se syfilis to pravděpodobně souviset nebude, bude to spíše psychické rozpoložení.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: