Syfilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na kolik je spolehlivý tzv. Syfilis test k dostání v lékarně asi za 300 Kč. Zda-li funguje na stejné bázi jako test u lékaře a jestli je dostačující pro zjištění syfilisu. Děkuji. Přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, negativní výsledek může nastat po nedávném kontaktu s bakteriemi a nevylučuje infekci. Pokud ale budete test opakovat v delším časovém intervalu, je spolehlivost vyšší. Je-li člověk nakažený bakteriemi syfilidy, jeho tělo proti nim vytváří protilátky. Syfilis test může zjistit přítomnost těchto protilátek v krvi - používají je v prvním kontaktu pro zjištění syfilis i obvodní lékaři. Pokud byste ovšem objevila nějaké příznaky syfilis, spěchejte raději k lékaři a to na dermatovenerologii (kožní, to je specialista pro pohlavní nemoci). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Syfilis | Od: saber | 19.12.2010 21:17
Dobry den dělam seminarni praci osyfilisu a mohu se zeptat jake sou možne nasledky po syfilisu děkuji .
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: