Syfilis

Dobry den. Mam nejake priznaky syfilis?u, zaclo to vytokem, vredem, bolestive polikani a po cca 18 tydnech se udelala tato vyrazka. Musi jit o syfilis? Na vred mi bylo receno, ze s jedna o folikulum. Doktor se mylil ze? :(

Odpověď odborníka:

Tyto bělavé skvrny na kůži by teoreticky mohly být projevem sekundární syfilis (rozhodně se nechte udělat krevní testy), ale stejně tak může jít o běžnou chorobu kvasinkového původu - pityriasis versicolor.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: